Naar programma overzicht

TWEE SPANNENDE FILMS BIJ BIOSCOOP KINEPOLIS

Datum 27 oktober 2023

Locatie Bioscoop Kinepolis

Aanvang 13.30 uur

Prijs € 8,50 p.p

Tijdens deze jubileumeditie van het Nederlands Thrillerfestival is ook Bioscoop Kinepolis weer van de partij. Dit jaar zelfs met keuze uit 2 spannende filmvoorstellingen! 
Gekozen kan worden uit “Het Geheugenspel” of “Where the Crawdads Sing”. 

"Het Geheugenspel". Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu voor het eerst verfilmd met o.a. Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie, de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn. 

"Where the Crawdads Sing". Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het "moerasmeisje" die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als zij in contact komt met twee jongemannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden. 

Inloop deze vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur. Met koffie of thee en iets lekkers van Jongerius Bakker.  Beide films starten vervolgens in zaal 1 en zaal 2 om 13.30 uur. 

Tickets voor Where the crawdads sing

Tickets voor het geheugenspel