Nieuws

EEN WEEK BOMVOL SPANNING EN HUIVER

Het Nederlands Thrillerfestival is voorbij en wat was het toch weer een fantastische week vol prachtige zang en dans, bloedstollende verhalen en boeken, geweldige schrijvers jong en oud, huiveringwekkend briljante voorstellingen en gruwelijk spannende films!

Lees meer

GOUDEN VLEERMUIS 2017 VOOR SARA LÖVESTAM

Tijdens het Boekenfestival dat op zondag 22 oktober werd gehouden als start van het Nederlands Thrillerfestival werd ook bekendgemaakt wie de Gouden Vleermuis 2017 gewonnen heeft.

Lees meer

SCHOLIEREN IN DE PRIJZEN!

Zondag 22 oktober j.l. werden in het Stadstheater, tijdens het Boekenfestival, de winnaars bekend gemaakt van de Scholieren Schrijfwedstrijd die gehouden werd binnen het kader van het negende Nederlands Thrillerfestival.

Lees meer

Ben Cramer in voorprogramma MAX Thriller Lasershow!

Voorafgaand aan de MAX Thriller Lasershow, op vrijdagavond 27 oktober, vindt een optreden plaats van de bekende zanger Ben Cramer. Dit optreden wordt, evenals de Lasershow zelf, mogelijk gemaakt door Omroep MAX die hiermee graag iets doet voor ook de wat oudere bezoeker van deze griezelige avond die in de vorm van de Lasershow een spectaculair einde belooft te krijgen.

Lees meer

Sara Lövestam wint prestigieuze prijs!

De Zweedse Sara Lövestam heeft de Grand Prix de Littérature Policière 2017 gewonnen. De prijs voor de beste buitenlandse detectiveroman. Dit is woensdag 20 september jl. bekend geworden.

Lees meer

SVP Schoonmaak: specialist in reiniging en Gouden Vriend

Wij hebben opnieuw een Gouden Vriend welkom mogen heten binnen onze Stichting Nederlands Thrillerfestival en wel SVP Schoonmaak. Een bedrijf in specialistische reiniging.

Lees meer

Ook Scholte Verhuis Groep sponsor Nederlands Thrillerfestival

Ook Scholte Verhuis Groep heten wij van harte welkom als Gouden Vriend van de Stichting Nederlands Thrillerfestival.
Voor een verhuizing op maat, professioneel, veilig en betrouwbaar uitgevoerd, bent u hier aan het juiste adres. Zij maken niet alleen de perfecte planning, maar voeren de regie over het gehele traject. Zo verandert een zenuwslopend proces in een soepele procedure, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. En….de verhuisdozen horen gewoon bij het pakket!

Lees meer

DSW: trouwe partner, al jaren!

DSW is al jaren nauw betrokken bij met name de facilitaire uitvoering achter de schermen van het Nederlands Thrillerfestival. Ook dit jaar werken zij mee.
Tijd dus voor even wat meer achtergrond informatie over dit sympathieke bedrijf.

DSW is een professioneel en betrouwbaar sociaal werkbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is de maatschappelijke participatie van mensen met een achterstand te verhogen, de capaciteiten van mensen te optimaliseren tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten en tegelijkertijd waarde voor onze klanten toe te voegen. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeente en zorginstellingen is DSW dé partner om uw vraag naar arbeid te matchen aan de capaciteiten van onze medewerkers.

Met DSW maakt u het verschil door samen te werken aan arbeidsparticipatie en sociaal ondernemerschap; DSWérkt. Uitgangspunt is namelijk niet de beperking maar de mogelijkheden die een medewerker voor u juist wél heeft. Op dit moment werken bij ons ruim 700 mensen bij ruim 80 opdrachtgevers; groot genoeg om professioneel te zijn, klein genoeg om op individuele wensen van opdrachtgevers als medewerkers in te spelen. Kernwaarden zoals flexibiliteit, klantgericht, lef, samenwerken, betrokkenheid en kwaliteit staan voorop. 

Onze medewerkers worden bij u individueel of in groepen gedetacheerd, met of zonder begeleiding van onze kant. In een aantal gevallen wordt er ‘in house’ aan de opdrachten gewerkt. Wij zien ons graag als een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces van onze klanten.

Met DSW haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk aan kunt uitbesteden. Slimmer werken door samen te werken, wij vinden altijd een oplossing. Als dat ook uw benadering is, dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met DSW en samen te kijken waar de kansen liggen voor een succesvolle samenwerking.

Lees meer