Nieuws

SVP Schoonmaak: specialist in reiniging en Gouden Vriend

Wij hebben opnieuw een Gouden Vriend welkom mogen heten binnen onze Stichting Nederlands Thrillerfestival en wel SVP Schoonmaak. Een bedrijf in specialistische reiniging. De meest hardnekkige vlekken worden opgelost, want uw pand is toch uw visitekaartje en moet er netjes uit zien. Een team van specialisten zorgt hiervoor. Met hun jarenlange ervaring gaan zij voor het best mogelijke resultaat. Tevens beschikken zij over een reinigingslocatie, waar meubels, raamdecoratie en vloeren professioneel gereinigd kunnen worden. Dat zij daarbij werken met hoogwaardige merken die milieuvriendelijke grondstoffen gebruiken mag duidelijk zijn. Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Bel 010 – 245 09 90 of stuur een berichtje naar info@svpschoonmaak.nl

Lees meer

Ook Scholte Verhuis Groep sponsor Nederlands Thrillerfestival

Ook Scholte Verhuis Groep heten wij van harte welkom als Gouden Vriend van de Stichting Nederlands Thrillerfestival.
Voor een verhuizing op maat, professioneel, veilig en betrouwbaar uitgevoerd, bent u hier aan het juiste adres. Zij maken niet alleen de perfecte planning, maar voeren de regie over het gehele traject. Zo verandert een zenuwslopend proces in een soepele procedure, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. En….de verhuisdozen horen gewoon bij het pakket!

Lees meer

DSW: trouwe partner, al jaren!

DSW is al jaren nauw betrokken bij met name de facilitaire uitvoering achter de schermen van het Nederlands Thrillerfestival. Ook dit jaar werken zij mee.
Tijd dus voor even wat meer achtergrond informatie over dit sympathieke bedrijf.

DSW is een professioneel en betrouwbaar sociaal werkbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is de maatschappelijke participatie van mensen met een achterstand te verhogen, de capaciteiten van mensen te optimaliseren tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten en tegelijkertijd waarde voor onze klanten toe te voegen. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeente en zorginstellingen is DSW dé partner om uw vraag naar arbeid te matchen aan de capaciteiten van onze medewerkers.

Met DSW maakt u het verschil door samen te werken aan arbeidsparticipatie en sociaal ondernemerschap; DSWérkt. Uitgangspunt is namelijk niet de beperking maar de mogelijkheden die een medewerker voor u juist wél heeft. Op dit moment werken bij ons ruim 700 mensen bij ruim 80 opdrachtgevers; groot genoeg om professioneel te zijn, klein genoeg om op individuele wensen van opdrachtgevers als medewerkers in te spelen. Kernwaarden zoals flexibiliteit, klantgericht, lef, samenwerken, betrokkenheid en kwaliteit staan voorop. 

Onze medewerkers worden bij u individueel of in groepen gedetacheerd, met of zonder begeleiding van onze kant. In een aantal gevallen wordt er ‘in house’ aan de opdrachten gewerkt. Wij zien ons graag als een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces van onze klanten.

Met DSW haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk aan kunt uitbesteden. Slimmer werken door samen te werken, wij vinden altijd een oplossing. Als dat ook uw benadering is, dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met DSW en samen te kijken waar de kansen liggen voor een succesvolle samenwerking.

Lees meer

Ook ATKB en Boonekamp zijn “Gouden Vrienden”

Het Nederlands Thrillerfestival 2017 heeft er opnieuw twee Gouden Vrienden bij! ATKB milieu en Drankengroothandel Boonekamp zijn ook dit jaar weer bereid gevonden het Thrillerfestival te ondersteunen.

Lees meer

The Old Pal “Gouden Vriend” Thrillerfestival

Pub-eetcafé The Old Pal, gevestigd aan het Oostwaarts in het Stadshart, is toegetreden tot de “Gouden Vriendenclub” en daarmee sponsor geworden van het Nederlands Thrillerfestival. Iets waar de organisatie heel blij mee is.

Lees meer

Ook Van As makelaardij sponsort Thrillerfestival

Van As makelaardij is tot vreugde van de organisatie lid geworden van de Gouden Vriendenclub en daarmee sponsor van het Nederlands Thrillerfestival 2017.
Anke van As was voorheen lid van ons bestuur en wij zijn dan ook heel blij dat zij ons Thrillerfestival nog altijd een warm hart toedraagt. Mede met haar steun hopen wij een fraaie negende editie van het Thrillerfestival neer te kunnen zetten.

Lees meer

Volg ons nu ook via Instagram!

Kon je ons al volgen via de website, Facebook en Twitter?
Dit is nu ook mogelijk via Instagram! Uiteraard vind je hier de mooiste foto's, spannende updates en de laatste ontwikkelingen, maar je kunt ook via Instagram Stories live meegenieten van de voorbereidingen en natuurlijk het festival zelf!

Lees meer

Buitenlandse auteurs present tijdens Nederlands Thrillerfestival

Maakte in 2016 de Zweedse auteur Håkan Nesser deel uit van het Thriller Boekenfestival: dit jaar heeft de organisatie zelfs twee buitenlandse namen geprogrammeerd staan.

Lees meer