Nieuws

SCHOLIEREN IN DE PRIJZEN MET SCHRIJFWEDSTRIJD

Tijdens het afgelopen zondag in het Stadstheater gehouden Boekenfestival vond ook de bekendmaking plaats van de winnaartjes van de Scholieren Schrijfwedstrijd die binnen het kader van het Nederlands Thrillerfestival werd gehouden.

Lees meer

GOUDEN VLEERMUIS 2018 VOOR THEO EN MARIANNE HOOGSTRAATEN

Tijdens het afgelopen zondag in het Stadstheater gehouden Boekenfestival werd ook de Gouden Vleermuis uitgereikt.

Lees meer

Rabobank 10 jaar hoofdsponsor van Nederlands Thrillerfestival

‘De Rabobank is geen BV of NV, maar een coöperatieve vereniging. We hebben geen aandeelhouders, maar leden en keren geen dividend uit. In plaats daarvan hebben we coöperatief dividend.

Lees meer

Social Media in goede handen bij Hans Ouwerkerk

‘Ik volgde het Nederlands Thrillerfestival al jaren, zowel mijn vrouw als ik als de meeste van mijn medewerkers zijn betrokken Zoetermeerders en regelmatig aanwezig geweest bij diverse programmaonderdelen.

Lees meer

Sponsor Benita van Wegen blij met Nederlands Thrillerfestival

‘Ieder initiatief dat de stad aantrekkelijker, aangenamer en leefbaarder maakt juich ik van harte toe. Daarom ondersteun ik het Nederlands Thrillerfestival als sponsor

Lees meer

Oud-bestuurslid Anke van As bevlogen sponsor van Nederlands Thrillerfestival

‘Een stad met een omvang als deze heeft verbindende elementen nodig. Redenen waarvoor mensen hun huis uitkomen, de straat opgaan en elkaar ontmoeten.

Lees meer

10e EDITIE NEDERLANDS THRILLERFESTIVAL IN AANTOCHT

Al weer voor de tiende keer wordt het Nederlands Thrillerfestival georganiseerd. Dit jaar van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 4 november 2018.
Achter de schermen zijn alle betrokken partijen en instellingen al weer druk bezig om hun programma voor deze jubileumeditie in elkaar te zetten!

Lees meer

EEN WEEK BOMVOL SPANNING EN HUIVER

Het Nederlands Thrillerfestival is voorbij en wat was het toch weer een fantastische week vol prachtige zang en dans, bloedstollende verhalen en boeken, geweldige schrijvers jong en oud, huiveringwekkend briljante voorstellingen en gruwelijk spannende films!

Lees meer