Uitgeverijen

Hamley Books is een jonge, dynamische uitgeverij die zich specialiseert in spannende boeken, Young Adult in diverse genres en jeugdboeken (9+). De uitgeverij bestaat sinds september 2018 en heeft intussen tientallen boeken uitgebracht die in verschillende Belgische en Nederlandse boekhandels te verkrijgen zijn.

De namen van een aantal van de auteurs kunnen misschien bekend in de oren klinken. Zij hebben Sandra J. Paul, Nina Verheij, Pat Craenbroek, Belinda Aebi, Aloka Liefrink en Barbara De Smedt in hun aanbod. Ook besteden zij veel aandacht aan nieuw talent en maken daar met plezier ruimte voor.

Koop een boek van uitgeverij Hamley Books!

Godijn Publishing is gevestigd in het Noord-Hollandse Hoorn. Uitgever van manuscripten van schrijvers die inspireren en waarin zij geloven. Zonder overtuiging en vertrouwen in de schrijver kun je, volgens hen, als uitgever geen boek op de markt brengen. De uitgeverij richt zich vooral op Romans, Young Adult en het fantastische genre. Elly Godijn heeft om haar heen een team van eindredacteuren, vormgevers, een PR-medewerker en inspirators waarmee zij beginnende en ervaren schrijvers begeleidt bij het publiceren van hun boek.

Koop een boek van Uitgeverij Godijn Publishing!