Het Nederlands Thrillerfestival 2021

De al weer 13e editie van het Nederlands Thrillerfestival is in aantocht….

Van zondag 24 tot en met zondag 31 oktober 2021 staat dit inmiddels landelijk bekende festival gepland en het belooft opnieuw een week vol spannende elementen te worden. 
Uiteraard zullen alle programma onderdelen uitgevoerd worden binnen de geldende regels en zijn aanpassingen binnen het coronabeleid mogelijk nog vereist, maar achter de schermen wordt al maanden lang hard gewerkt om er ook dit jaar weer een gedenkwaardig festival van te maken. 

Genoemde zondag, 24 oktober, trappen we af met diverse prijsuitreikingen in het Stadstheater, een voorstelling voor de jeugd en wie weet wat nog meer…..
Ook de jaarlijkse Scholieren Schrijfwedstrijd staat weer op het programma! 
Verder gedurende de week van het Thrillerfestival onder meer een spannende film bij Filmhuis Cameo, een griezelmiddag voor de jeugd, gepresenteerd door de bibliotheek, een ware klassieker in Bioscoop Kinepolis, activiteiten bij CKC & partners en op de slotdag, zondag 31 oktober, een Talkshow met Simone v.d. Vlugt in het Forum.  

Achterliggend informatie over de nu bekende programma onderdelen. 
De komende weken zullen meer details bekend worden gemaakt en zal informatie volgen over de verdere invulling van het programma 2021. 

Er staat jong en oud eind oktober weer een spannende week te wachten!
Dus….. blijf ons volgen….. als je tenminste durft...