Films 2022

Nederlands Thrillerfestival 2022 

Wat zijn wij blij dat wij voor de 14e keer ons Nederlands Thrillerfestival hebben kunnen organiseren! Van 30 oktober tot en met 6 november stond alles in het teken van het spannende verhaal! En alle geplande programma onderdelen konden doorgang vinden! Dat programma was ook uitgebreider dan ooit! 

Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen alles heeft kunnen bijwonen. Vandaar deze rubriek. Met om te beginnen een film van de openingszondag, 30 oktober, toen in het Stadstheater van Zoetermeer het Boekenfestival werd gehouden! 
Verder een link naar een filmpje met een uitzending van de Vlaamse televisiezender TVL over Gouden Vleermuiswinnaar Tony Coppers die in één weekend twee oeuvreprijzen in de wacht wist te slepen: de Lifetime Achievement Award van de Knack Hercule Poirot Prijs, en de MAX Gouden Vleermuis 2022!  

Ook de film die Zoetermeer Actief van de hele Thrillerweek 2022 heeft gemaakt is nu te bekijken! 

Tot slot zijn er de films van verhalenvertellers Kitty Legtenberg en Janneke Tanja. Zij brengen op geheel eigen wijze de winnende verhalen “Het is 3 uur ’s-nachts” van Sofie Bruijn, “Het griezelfeest” van Lexie van Zuijden en “De grote verlaten villa” van Alessio Fenech. 

Veel kijkplezier!