Junior Vleermuis

De MAX Junior Vleermuis

Het bestuur van de Stichting Nederlands Thrillerfestival heeft onlangs geconstateerd dat er nog één prijs ontbreekt op het Vleermuizenfeest tijdens het Boekenfestival: de Junior Vleermuis voor het beste, spannende kinderboek! 

Toen is ook het besluit genomen om ook in de categorie spannende kinderboeken, voor kinderen van groep 7 en 8 (9 – 12 jaar) een prijs uit te reiken voor het beste boek.  
De boeken die mee willen dingen naar deze prijs dienen ook verschenen te zijn tussen 1 oktober 2022 en 31 augustus 2023. De uitreiking van de Junior Vleermuis vindt eveneens plaats tijdens het Boekenfestival op zondag 22 oktober 2023 in het Stadstheater van Zoetermeer. 

Omroep MAX-directeur Jan Slagter heeft inmiddels te kennen gegeven hun naam ook graag aan deze Vleermuis te willen verbinden, waarmee deze nu officieel de MAX Junior Vleermuis heet. 

Zoals ook voor de andere Vleermuizen geldt, kunnen aanmeldingen voor de MAX Junior Vleermuis of eventuele vragen hierover gericht worden aan: jury@nederlandsthrillerfestival.nl  

De jury voor de MAX Junior Vleermuis 2023 bestaat uit: 
Heleen van der Velde
Anneke van Ieperen 
Cees van Rhienen (juryvoorzitter) 

Reglement_MAX_Junior_Vleermuis_2023.pdf