Naar programma overzicht

BOEKENMARKT 2023

Datum 22 oktober 2023

Locatie Stadstheater

Aanvang 12.00 uur

Prijs gratis

Ook dit jaar staat op de startdag van het Nederlands Thrillerfestival een Boekenfestival gepland. Vast onderdeel hiervan vormt de Boekenmarkt. En dat betekent dat zondag 22 oktober in de foyer van het Stadstheater weer tafels boordevol boeken te vinden zullen zijn. Boeken van genomineerde auteurs die op de shortlists van de diverse te winnen Vleermuizen komen te staan zullen hier onder meer te koop worden aangeboden. Ook diverse uitgeverijen geven acte de présence. 

Naast de genomineerden voor de diverse Vleermuizen zullen onder meer auteurs als Johnny Bollé, Marja Boomstra, Bert Bergs, Mark van Dijk, Viviane Gerits, Terrence Lauerhohn, Hilda Spruit en Rik Raven, alsook diverse auteurs van onder meer Godijn Publishing en Uitgeverij LetterRjn hun boeken presenteren. Uitgeverij Phoenix Books is aanwezig met de auteurs Sterre Carron en Jesse Goessens. Ook Boekhandel de Kler brengt een collectie spannende boeken ter tafel. Kortom: een rijke schakering aan auteurs én thriller boekwerken is hier te vinden! 

Boekhandel Silvester uit Zoetermeer is present en tevens is er extra aandacht voor de aangemelde titels voor de nieuwste Vleermuis, de MAX Junior Vleermuis. De onderscheiding voor het beste spannende kinderboek, dit jaar voor het eerst toegevoegd aan de reeds bestaande Vleermuizen. 

Naast deze fysieke Boekenmarkt blijft onze online Boekenmarkt natuurlijk ook bestaan. Maak via onze site kennis met tientallen auteurs en uitgeverijen en klik op de button bij de desbetreffende foto’s voor nadere informatie. Zie www.nederlandsthrillerfestival.nl