Naar nieuwsoverzicht

UITSLAG WEDSTRIJD BOEKHANDEL SILVESTER

9 juni 2023 14:00

Hebben jullie ook een titel bij Boekhandel Silvester ingeleverd die volgens jullie kans moet maken op de MAX Junior Vleermuis?
Donderdag 8 juni gingen Cees van Rhienen en Joke van Akkeren van het Nederlands Thrillerfestival speciaal naar Boekhandel Silvester om de winnaar bekend te maken.

Het meeste is gestemd op het waanzinnig spannende en leuke boek "Mus en Kapitein Kwaadbaard en de Amorfe" van Kevin Hassing. Jullie waren zo enthousiast over deze titel dat de jury dit boek gaat lezen, zodat het kans maakt om de MAX Junior Vleermuis te winnen. (De winnaar wordt 22 oktober bekend gemaakt tijdens het Thrillerfestival) 

Dit is wat jullie onder andere vertelden over Mus: 
- Ik hou niet heel erg van spannende boeken, maar Mus en Kapitein Kwaadbaard is precies goed. Het boek is heel leuk en de schrijver is ook geweldig. 
- Ik vind dit boek zo spannend en leuk dat je het gevoel hebt, alsof je zelf in het verhaal zit. 

Van kenners zelf zijn dit toch de leukste aanbevelingen voor een boek. 

Uit de inzendingen zijn twee winnaars gekozen: 
- Nova Middel en Keet Hoeve. 
Gefeliciteerd, Nova en Keet! We hopen jullie op het Thrillerfestival te zien. Jullie ontvangen nader bericht over wanneer je je prijs in ontvangst kunt nemen. 

Hou na de vakantie de social media site van Silvester en de kanalen van het Nederlands Thrillerfestival in de gaten voor meer informatie over het festival, de activiteiten, de longlist en de shortlist, en natuurlijk de prijsuitreiking van de verschillende Vleermuizen. Met natuurlijk ook dit jaar de bijbehorende Boekenmarkt in het Stadstheater van Zoetermeer!