Naar nieuwsoverzicht

Prijswinnende lotnummers Boekenlegger 2022/2023 bekend!

26 april 2023 12:04

Het heeft even iets langer geduurd dan gepland, maar dinsdag 25 april j.l. heeft de prijstrekking plaatsgevonden en zijn de winnende nummers van de boekenlegger-loterij van het Nederlands Thrillerfestival bekend geworden! Ten kantore van Just Notarissen zijn door notaris Arie Jan van der Bijl, onder toezicht van zijn collega Camillus Overmeire en in aanwezigheid van Thrillerfestival-bestuurslid Jan Brouwer, de 15 winnende nummers getrokken.

Onderstaand de prijzen met de winnende nummers:  

Diner voor 2 (hoofdprijs):

Theaterbon t.w.v. € 100,-- :

5 Boekenbonnen t.w.v. € 25,-- elk:

5 Bioscoopbonnen t.w.v. € 25,-- elk:

3 Gedichtenbundels van Robbert Roos        

Winnaars van een prijs kunnen zich melden via info@nederlandsthrillerfestival.nl  Uiteraard dienen de winnaars hun boekenlegger met winnend nummer op verzoek te kunnen tonen. Zij ontvangen nader bericht over hoe hun prijs te verkrijgen. 

Er komt nog een trekking….

Ben je niet in de prijzen gevallen? Bewaar dan toch jouw boekenlegger! Want aan het eind van de zomer worden nogmaals 15 winnende nummers getrokken uit alle op dat moment verspreide boekenleggers! Jouw nummer dingt dan nog een keertje mee en wie weet val je dan wel in de prijzen….Goed bewaren dus, die Thrillerfestival Boekenlegger! Of zien dat je er nog eentje te pakken krijgt, onder meer bij de bibliotheek en diverse boekhandels in Zoetermeer!