Naar nieuwsoverzicht

NBD Biblion opnieuw sponsor Nederlands Thrillerfestival

4 juli 2023 10:55

Het bestuur van de Stichting Nederlands Thrillerfestival laat met trots weten dat NBD Biblion bereid is gevonden ook dit jaar het festival te sponsoren. En dan in het bijzonder de Scholieren Schrijfwedstrijd die elk jaar onderdeel uitmaakt van dit literaire festival. Een festival dat in 2023 haar 15-jarig jubileum viert!

NBD Biblion ondersteunt en ontzorgt bibliotheken. "Wij geloven in de kracht van openbare bibliotheken en bibliotheken op school en de verhalen die hier te vinden zijn. Verhalen in allerlei soorten en maten die leesbevordering en leesplezier stimuleren. Omdat ze de verbeeldiing prikkelen, mensen helpen de wereld beter te begrijpen en kennis vergroten. Wij zetten ons dagelijks in om de openbare bibliotheken en bibliotheken op school zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen. Ook binnen de snel veranderende digitale samenleving." Aldus het team van NBD Biblion. 

Bestuur en sponsor kijken uit naar wederom een fijne samenwerking rond de komende, vijftiende editie van het Nederlands Thrillerfestival.