Naar nieuwsoverzicht

Karin Hazendonk lanceert nieuwste thriller “Ongenadig”

17 juli 2019 13:20

Met veel plezier willen wij bekend maken dat tijdens het Boekenfestival op zondag 27 oktober de lancering van de nieuwste thriller van Karin Hazendonk, getiteld “Ongenadig”, zal plaatsvinden. De feestelijke presentatie staat voorlopig gepland van 13.30 tot 14.00 uur in de rode foyer van het Stadstheater.

Auteur Hilda Spruit, bekend van de paranormale young adult “Geestverwanten”, en Karin zullen elkaar tijdens de presentatie door middel van een interview bestoken met vragen over elkaars boeken en het schrijven.

Na de presentatie is er bij de stand van Uitgeverij LetterRijn gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten voorzien van een persoonlijke boodschap. Ook voor een gezellig gesprek is iedereen daar welkom.

Het boek:

Anouk raakt tijdens een personeelsfeest aan de praat met Sven. Ze is gecharmeerd van hem en de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Sven leest iedere wens uit haar ogen en Anouk is ervan overtuigd dat hij de ideale man is.

Als Sven na een paar maanden vraagt met hem te gaan samenwonen, zet de onzekere Anouk, aangemoedigd door haar tweelingzus Miranda, haar twijfels aan de kant en trekt bij hem in.

Al snel ontstaat er een scheurtje in de perfecte relatie. Sven heeft zijn eigenaardigheden en een bizarre hobby. Anouk probeert uit alle macht daarmee om te gaan.

Na een ongelukje lijkt Sven twee gezichten te hebben. Zijn onverschillige kant laat Anouk aan haar lot over, terwijl zijn zorgzame kant haar het volgende moment liefdevol verzorgt.

Zo ook die ene avond. Anouk slikt de medicijnen die Sven haar heeft gebracht en ze valt in slaap...

Over de auteur:

Karin Hazendonk (Utrecht 1961) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door boeken en het was haar ook al snel duidelijk dat ze ooit zelf zou gaan schrijven. In het dagelijks leven is ze bij een klein bedrijf werkzaam als boekhouder.

De avonden en weekenden zijn gereserveerd voor haar gezin, twee herdershonden en haar grootste liefhebberijen: lezen en schrijven.