Naar nieuwsoverzicht

“KAMER 305” VAN YVONNE FRANSSEN NUMMER 1 OP LIJST POPULAIRSTE BOEKEN LEZERSPLATFORM HEBBAN

2 oktober 2019 08:14

Op zondag 27 oktober zal auteur Yvonne Franssen ook aanwezig zijn op de boekenmarkt tijdens het Nederlands Thrillerfestival. Haar jongste boek 'Kamer 305' heeft inmiddels de nummer 1-positie bereikt in de lijst met populairste boeken bij lezersplatform Hebban.

Half september is ‘Kamer 305‘ verschenen en inmiddels staat deze literaire thriller al twee weken in de top-10 bij Hebban. Bovendien zijn al tientallen recensies van het boek verschenen, en die zijn zonder uitzondering positief tot zeer positief. Een geweldig resultaat voor Yvonne Franssen, die de afgelopen weken ook al aanwezig was voor signeersessies en interviews bij diverse boekhandels in den lande. Daarnaast is Yvonne dagelijks zeer actief met korte filmpjes, blogs, versjes en foto's via de diverse social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Yvonne schrijft, eigenlijk al sinds ze kan lezen, korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang maandelijks een column voor een website en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen. Inmiddels zijn al vijf thrillers en een versjesbundel van haar verschenen. Vorig jaar verscheen haar vierde thriller 'Schaduwen' bij Futuro Uitgevers, en sinds kort is dus ook 'Kamer 305' (eveneens via Futuro Uitgevers) verkrijgbaar. Op de boekenmarkt van zondag 27 oktober zal Yvonne de gehele middag aanwezig zijn om haar boeken te verkopen en te signeren.