Naar programma overzicht

Thrillermusical 'Schuld' in Stadstheater

Datum Donderdag 1 november

Locatie Stadstheater

Aanvang 19:30 uur

Prijs € 22,50

Beleef de spannende thrillermusical ´Schuld´ in het Stadstheater tijdens het Thrillerfestival 2018! “Schuld”, naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, is voor iedereen vanaf 12 jaar met stalen zenuwen. Een musical waarbij je vanaf het begin tot het einde op het puntje van je stoel zit…..

Op een middelbare school in Amsterdam plegen drie jonge meisjes kort na elkaar zelfmoord. In eerste instantie lijken de drie zelfmoorden niets met elkaar te maken te hebben. De meisjes zaten niet in dezelfde klas en ze kenden elkaar amper. De politie bestempelt het als een trieste samenloop van omstandigheden. Maar dan krijgt Tess die op dezelfde school zit een briefje dat alles verandert: “Jij bent de volgende!” Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Tess moet vrezen voor haar eigen leven, maar wat doe je als niemand je gelooft…..

Een super spannende musical met in de hoofdrollen onder anderen Wieneke Remmers (The Sound of Music, Hairspray) en Ridder van Kooten (Nieuwe tijden en Spangas).