Naar programma overzicht

PRIJSUITREIKING SCHOLIEREN SCHRIJFWEDSTRIJD

Datum 24 oktober 2021

Locatie Stadstheater

Aanvang 15.30 uur

Prijs Gratis

Binnen het kader van het Nederlands Thrillerfestival wordt ook dit jaar een schrijfwedstrijd georganiseerd voor scholieren. Leerlingen van groep 8 van de deelnemende scholen krijgen eerst tijdens een leerzame workshop, gegeven door de Man met Koffer (Laurens de Groot) te horen hoe zij het kunnen aanpakken om een spannend verhaal te schrijven. Vervolgens gaan zij aan de slag en een deskundige jury zal uit alle in te leveren verhalen de beste kiezen. 

Wie de prijswinnaartjes zijn wordt deze zondagmiddag bekendgemaakt. Degene die het beste verhaal heeft geschreven en dus de eerste prijs wint, ontvangt de Kids Gouden Vleermuis 2021. Als het meezit, zal niemand minder dan burgemeester Michel Bezuijen deze gewilde trofee overhandigen!  

Zoals voorheen worden ook dit jaar de winnende verhalen gebundeld in een boekje. En voor het eerst zullen de winnende verhalen ook als e-book worden uitgebracht. Een aanbod van HIP Publishing. Meer informatie hierover binnenkort. 

Tevoren aanmelden is binnen de huidige maatregelen niet nodig. Wel dient iedereen vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen tonen alsmede een identiteitsbewijs bij de ingang om toegelaten te worden tot het Stadstheater.