Naar programma overzicht

OP DE FOTO MET EEN MOORDWIJF

Datum Zondag 24 oktober

Locatie Grote Foyer, Stadstheater

Aanvang 12.00 uur

Prijs Gratis

Ze zijn vertegenwoordigd op de Boekenmarkt op zondag 24 oktober: het thrillerschrijfsters-collectief “Moordwijven”. Drie van de in totaal vijf leden presenteren en signeren niet alleen hun boeken tijdens een Meet & Greet met de bezoekers, maar verzorgen tevens als extraatje de activiteit “Op de foto met een Moordwijf!” Met een Polaroid camera wordt de foto gemaakt van wie dat wil en deze foto krijg je direct mee. Een tastbare en nostalgische herinnering aan het bezoek aan het Boekenfestival 2021! 

In 2015 kwam thrillerauteur Liesbeth van Kempen op het idee om een schrijverscollectief op te richten. Dit naar voorbeeld van het Engelse Killer Women. Het doel: de krachten bundelen om nog zichtbaarder te zijn voor lezers, boekhandel en pers. Na een start met wisselende auteurs is de samenstelling nu al enkele jaren hetzelfde en zeer solide. Het Moordwijven-collectief bestaat uit Anya Niewierra, Ingrid Oonincx, Marlen Visser, Liesbeth van Kempen en Isa Maron. 

Zondag 24 oktober kun je kennismaken met en desgewenst op de foto met de dan aanwezige Liesbeth van Kempen, Ingrid Oonincx en Marlen Visser.  

De Boekenmarkt wordt die zondag gehouden van 12.00-17.00 uur.