Naar programma overzicht

Bouw je eigen lichtgevende Halloween kostuum met CKC & partners

Datum 26 september

Locatie E-Lab, Stadhuisplein 1

Aanvang 14.00 -16.30 uur


Prijs € 20,-

Bestel kaarten

Hou jij ook van verkleden tijdens Halloween, maar wil je iets gaafs dat licht geeft? Leer en maak in 4 woensdagmiddagen je lichtgevende Halloween kostuum in onze labs! 

Wat ga je doen?

Je leert in het E-lab (Forum) o.a. patronen ontwerpen,  lasersnijden en het solderen van mooie verlichting en in het CKC Digital Art Lab ga je experimenteren met techniek en bouw je je eigen kostuum.

Waar en wanneer?

Woensdag 26 sept t/m 17 oktober van 14.00 – 16.30 uur
26 september : E-Lab (locatie: Stadhuisplein 1)
3 oktober: Digital Art Lab (locatie: Leidsewallen 80)
10 oktober: E-lab (locatie: Stadhuisplein 1)
17 oktober: Digital Art Lab (locatie: Leidsewallen 80)

Waarom twee locaties?

Omdat het een prachtige samenwerking is tussen de twee labs in Zoetermeer! In het E-lab leer je de basis vaardigheden en in het CKC Digital Art Lab experimenteer je er op los en ga je het kostuum bouwen/in elkaar zetten.

Showen van je kostuum!

Op vrijdag 26 oktober organiseert het Stadshart de ‘Trick or Treat 4 Kids’. Alle deelnemers krijgen een kaartje hiervoor. Tip: Op vrijdag 26 oktober verzamelen we vóór de Trick or Treat in het E-Lab wat op dat moment is omgetoverd tot griezellab! Kom in de stemming met een spannend verhaal, muizenbloed limonade en meer. Gratis toegang voor vrienden en familie!

Aanmelden

Deelname kost 20 euro en er is maar plek voor 10 deelnemers, dus koop snel je online ticket! Vol is vol. Het is mogelijk om te betalen met een Zoetermeer cheque (3, 4, 5 en 6) Aanmelden kan hier

Leeftijd t/m 20 jaar.