Naar programma overzicht

BOEKENMARKT 2022

Datum 30 oktober 2022

Locatie Stadstheater

Aanvang 12.00 uur

Prijs gratis

Het is natuurlijk altijd weer even afwachten hoe alles zich de komende maanden gaat ontwikkelen, maar…..als alles volgens plan verloopt hebben we ook dit jaar weer een Boekenmarkt in het Stadstheater. En zullen zondag 30 oktober, tijdens het dan te houden  Boekenfestival, in de foyer van het theater weer tafels boordevol boeken te vinden zijn! 
Boeken van genomineerde auteurs die op de shortlists van de 3 Vleermuizen staan zullen hier onder meer te koop worden aangeboden, met medewerking van Boekhandel Silvester uit Zoetermeer.  Ook diverse uitgeverijen geven acte de présence. 
Naast de genomineerden voor de diverse Vleermuizen zullen onder meer auteurs als Nico Torrenga, Alexander Olbrechts, Fedor de Groot, Johnny Bollé, Terrence Lauerhohn, Theo Akse, Klaas de Vries, Camille Jacobs, Anya van der Gracht, Julienne Brouwers en Annemarie Snels, alsook diverse auteurs van LetterRijn en Hamley Books hun boeken presenteren. De Vlaamse Misdaadauteurs zijn vertegenwoordigd door Robert Vandenberghe die tevens als Bert Bergs auteur is van Gentse thrillers. 
Kortom: een rijke schakering aan auteurs én thriller boekwerken is hier te vinden! 

Alle beschikbare boekentafels zijn gevuld, dus aanmelden voor een plekje is helaas niet meer mogelijk. 

Overigens wordt voor een stukje entertainment ook gezorgd. Diverse toepasselijk uitgedoste figuren wandelen rond en heten de bezoekers van harte welkom, of gaan met wie dat wil op de foto. Sneltekenaar Johan van Dam is er ook en maakt graag én snel bijzondere portrettekeningen van bezoekers deze zondagmiddag. Ook dit gratis! 

Naast deze fysieke Boekenmarkt blijft onze online Boekenmarkt natuurlijk ook bestaan. Maak hier kennis met tientallen auteurs en uitgeverijen en klik op de button bij de desbetreffende foto’s voor nadere informatie. 
 

Bekijk alle mannelijke auteurs

Bekijk alle vrouwelijke auteurs

Bekijk alle uitgeverijen