Naar programma overzicht

BOEKENMARKT 2022

Datum 30 oktober 2022

Locatie Stadstheater

Aanvang 12.00 uur

Prijs gratis

Het is natuurlijk altijd weer even afwachten hoe alles zich de komende maanden gaat ontwikkelen, maar…..als alles volgens plan verloopt komt er ook dit jaar weer een Boekenmarkt in het Stadstheater. Dus zullen zondag 30 oktober, tijdens het dan te houden  Boekenfestival, in de foyer van het theater weer tafels boordevol boeken te vinden zijn! 
Boeken van genomineerde auteurs die op de shortlists van de 3 Vleermuizen komen te staan zullen hier onder meer te koop worden aangeboden. Ook diverse uitgeverijen geven acte de présence. 

Naast de genomineerden voor de diverse Vleermuizen zullen onder meer auteurs als Johnny Bollé, Terrence Lauerhohn, Camille Jacobs, Anya van der Gracht, John de Kiewit en Jeroen Windmeijer, alsook diverse auteurs van Godijn Publishing, LetterRijn en Hamley Books hun boeken presenteren. De Vlaamse Misdaadauteurs zijn vertegenwoordigd door Robert Vandenberghe die tevens als Bert Bergs auteur is van Gentse thrillers. 
Kortom: een rijke schakering aan auteurs én thriller boekwerken is hier te vinden! 

Naast deze fysieke Boekenmarkt blijft onze online Boekenmarkt natuurlijk ook bestaan. Maak hier kennis met tientallen auteurs en uitgeverijen en klik op de button bij de desbetreffende foto’s voor nadere informatie. 

Mannelijke auteurs

Vrouwelijke auteurs

Uitgeverijen