Naar programma overzicht

BOEKENMARKT 2021

Datum Zondag 24 oktober

Locatie Stadstheater

Aanvang 12:00 uur

Prijs Gratis

BOEKENMARKT 2021
 
Het heeft even geduurd voordat we meer wisten, maar…. er komt dit jaar weer een Boekenmarkt in het Stadstheater. Dus zullen zondag 24 oktober, tijdens het dan te houden  Boekenfestival, in de foyer van het theater weer tafels boordevol boeken te vinden zijn! 
Boeken van genomineerde auteurs die op de shortlists van de 3 Vleermuizen komen te staan zullen hier onder meer te koop worden aangeboden. Ook diverse uitgeverijen geven acte de présence. 
 
Naast de genomineerden voor de diverse Vleermuizen zullen onder meer auteurs als Johnny Bollé, Karin Hazendonk, Terrence Lauerhohn, Fedor de Groot, Anja Maas, Anita Kok, Anke Verbraak, Anita Kroef, Camille Jacobs en Anya van der Gracht hun boeken presenteren. Robert Vandenberghe vertegenwoordigt de Vlaamse Misdaadauteurs, is tevens als Bert Bergs auteur van Gentse thrillers en is er eveneens bij deze zondagmiddag in het Stadstheater. Kortom: een rijke schakering aan auteurs én thriller boekwerken is hier te vinden! 
 
Namens het schrijfsterscollectief Moordwijven zijn Liesbeth van Kempen, Ingrid Oonincx en Marlen Visser aanwezig op deze Boekenmarkt. Wie dat wil mag “Met een moordwijf op de foto” deze zondagmiddag. Je krijgt de Polaroid foto meteen mee! 
 
Toegang tot de Boekenmarkt in het Stadstheater is overigens voor personen vanaf 13 jaar uitsluitend mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs plus identiteitsbewijs. 
 
Naast deze fysieke Boekenmarkt blijft onze online Boekenmarkt natuurlijk ook bestaan. Maak hier kennis met tientallen auteurs en uitgeverijen en klik op de button bij de desbetreffende foto’s voor nadere informatie. 
 
Bekijk alle mannelijke auteurs
Bekijk alle vrouwelijke auteurs
Bekijk alle uitgeverijen